8 av de vanligaste frågorna om Neriums Age-Defying ögonserum

Varför är Neriums Age-Defying ögonserum så populärt? Kanske för att den ger sådana fantastiska resultat.

Det bästa med Neriums Age-Defying ögonserum är att den fungerar utmärkt med andra hudvårdsprodukter. Men för att verkligen få ut maximalt resultat och ett yngre du på snabbast möjliga tid, rekommenderar jag att du använder så många produkter från Neriums hudvårdssortiment som det bara går.

Vill du fokusera på generell Anti-aging och få bort ålderstecken som grova porer, pigemntförändringar, skiftande hudtoner, fina linjer och rynkor, ska du börja med Neriums Age-Defying Nattkräm + dagkräm.

Är det runt ögonen som du vill föryngra dig är följande dynamiska duo helt perfekt kombination. Nr 1 Age-Defying ögonserum fungerar omedelbart med att släta ut fina linjer och små rynkor. Använder du dessutom ögonserumet kontinuerligt så får du en långvarigt effekt av minskade påsar under ögonen, mörka ringar och rynkor. Nr 2 i den dynamiska duon är ögoninpackningen. Eye-VTM Moisture Boost Hydrogel Patches en ögoninpackning du gör en gång i veckan som ger området under dina ögon omedelbar återfuktning, uppstramning av huden och ett föryngrat utseende.

# 1 Vad är Age-Defying ögonserum?

För att ta itu med åldrandet runt ögonen som fina linjer, kråkfötter, mörka ringar och påsar, utvecklade Nerium Age-Defying ögonserum – en innovativ multifunktionell åldersbekämpande produkt som är lämplig för både män och kvinnor och som ska användas två gånger om dagen för maximal resultat. Titta bara på några av dessa före- och efterbilder!

# 2 När kan jag förvänta mig att se resultat?

Oberoende genomförda kliniska prövningar visar en omedelbar minskning av utseendet på t ex kråkfötter, mörka ringar och påsar. Användare av ögonserumet visar också förbättring av dessa problemområden över tid ,genom kontinuerlig användning.

# 3 Hur mycket ögonserum ska jag använda?

Applicera bara en pump med Age-Defying ögonserum per öga på morgonen och på kvällen. För bästa resultat, använd ögonserumet efter du använt Neriums Age-Defying nattkräm and dagkräm.

# 4 Hur ska jag applicera Age-Defying ögonserum?

Efter att du rengjort ditt ansikte applicera din nattkräm eller dagkräm. När nattkrämen eller dagkrämen sugits upp av huden, applicera försiktigt en pump av Age-Defying ögonserum runt varje ögonområde. Du ser resultat redan efter 30 sekunder.

# 5 Vad är några av de viktigaste ingredienserna i Age-Defying ögonserum?

Age-Defying ögonserum har de patenterade ingredienserna SIG-1191TM– och IFIL4-RTM. Dessa avancerade ingredienser hjälper till att:

  • Minska fina linjer och rynkor
  • Göra området runt ögonen fastare och ljusare
  • Minska påsar under ögonen, mörka ringar, linjer och rynkor, särskilt vi kontinuerlig användning.

Age-Defying ögonserum innehåller också andra åldersbekämpande ämnen som koffein som hjälper till att stimulera blodcirkulationen, en avancerad peptid för att hjälpa huden att se livligare och fylligare ut, natriumhyaluronat som binder vatten till huden för volym och fasthet. För en komplett ingredienslista.

# 6 Kan jag använda Nerium Age-Defying ögonserum med andra produkter?

För optimala resultat rekommenderar vi starkt att Age-Defying ögonserum kombineras med Neriums Age-Defying nattkräm och dagkräm  samt Eye-VTM Moisture Boost Hydrogel Patches en ögoninpackning. Age-Defying nattkräm behandlar både befintliga och framtida tecken på åldrande, vilket resulterar i en strålande och yngre hud, medan Age-Defying Dagkräm hjälper till att göra huden smidig , spänstig och minskar fina linjer och rynkor. För att fullborda din hudvård, maximera dina resultat genom att behandla dig själv med Eye-VTM Moisture Boost Hydrogel Patches, en ögoninpackning konstruerad för en snabb, icke-kirurgisk “ögonlyft”.

# 7 Är natriumhyaluronat den samma som hyaluronsyra?

Natriumhyaluronat erbjuder samma hudutjämningsfördelar som hyaluronsyra. Hyaluronsyra absorberas emellertid inte lika lätt i huden, vilket är där natriumhyaluronat vinner kampen för att vara en given, betydande ingrediens i Neriums produkter jämfört med andra hudvårdsprodukter.

# 8 Var kan jag hitta mer information om denna produkt, inklusive pris?

För mer information om hur du använder produkten, avancerade ingredienser och andra Nerium hudvårdslösningar, registrera dig för webinariet eller fyll i kontaktformuläret på den här sidan.

Dela artikeln

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hudvårdsprodukter Anti-Aging

Age IQ™ Nattkräm

Age IQ™ Dagkräm

Ögonserum

Ansiktsrengöring

IllumaBoost™ C-vitamin

Eye-V™ Ögoninpackning

Senaste artiklarna