Bästa ansiktsmasken, en ansiktsmask som håller hela natten

Så du är ute efter den bästa ansiktsmasken? Då kanske Neoras nattkräm kan vara ett alternativ för dig. Nattkräm tänker du, jag är ute efter en ansiktsmask. Men häng kvar så ska jag försöka förklara varför du inte nödvändigtvis behöver en ansiktsmask utan att du kan använda en maskliknande kräm varje natt för fantastiska långsiktiga resultat.

Varför kallar du en nattkräm för ansiktsmask?

Ja, jag vet. Ansiktsmasker är oftast en tjock kräm som du applicerar i ansiktet som antingen är kladdig som du tvättar av efteråt eller som stelar och som du drar av efter ett tag. Men Neoras nattkräm har faktiskt en maskliknande effekt.

När du applicerar nattkrämen så känns den till en början som en vanlig lotion men ganska snart känner du hur den stelar över din hud. Den liksom låser in alla verksamma ingredienser under ett tunt genomskinligt lager. När du först börjar använda nattkrämen kan det kännas lite ovant då huden i ditt ansikte blir alldeles stel. Detta försvinner för de flesta efter några dagars användning. Speciellt när du dagen efter tvättar av din ansiktsmask och känner hur fantastiskt len din hud känns.

Det här är en facebookkonversation som nyligen lades från bilden ovan.


Här kommer lite mer info om Neoras nattkräm.

Age IQ nattkräm

Masken med patenterade unika ingredienser

Age IQ nattkräm är nästa generations avancerade och åldersbekämpande hudvård. Den drivs av Neriums patenterade ingredienser ,TC3-Armor, SIG-1273®-molekylen och den exklusiva blandningen SAL-14TM-.

Denna innehållsrika formel riktar sig både till de nuvarande och framtida tecknen på åldrande, vilket resulterar i en yngre hud. Den innehåller andra testade under tid, åldersbeständiga ingredienser som paeonia albiflora rottextrakt för att återställa påsigare hud, natriumhyaluronat för optimal återfuktning , aloe barbadensis bladvatten för ännu bättre återfuktning och en peptidblandning som hjälper till att jämna ut befintliga fina linjer och rynkor.

Neriums Age IQ nattkräm är multifunktionell, perfekt för män och kvinnor i alla åldrar och erbjuder synliga resultat som bara blir bättre och bättre vid kontinuerlig användning. 

FÖRDELAR:

  • TC3-Armor hjälper till att rensa din hud från stressorer som samlas  under dagen, samtidigt som de verkar som skydd mot miljöföroreningar.
  • SIG-1273 är en patenterad, exklusiv dubbelverkande molekyl som fungerar som en antioxidant och hudskyddare och hjälper till att öka hudens förmåga att bekämpa oxidativ stress som kan leda till fina linjer och rynkor.
  • SAL-14 är en exklusiv blandning som innehåller antioxidanterna pilosa och mauritia flexuosa fruktolja för att hjälpa till med missfärgning och andra tecken på åldrande.
  • Har en unik maskliknande kvalitet som försiktigt fäster på huden för maximal effekt av viktiga ingredienser.
  • Skapar en barriär på huden för att skydda mot rynkor och linjer orsakade av lakan och örngott.

OBEROENDE KLINISKA STUIDER

  • 100% av deltagarna hade betydligt mjukare hudstruktur.
  •  97% av deltagarna upplevde att huden såg friskare ut.
  • 94% av deltagarna hade betydligt förbättrad hudtont och ljusstyrka.
  • 91% av deltagarna hade avsevärt förbättrad hudfasthet och elasticitet.
  • 81% av deltagarna upplevde att rynkor vid ögonområdet var mindre synliga.

Lite mer info om ansiktsmasker

Vem uppfann ansiktsmasken?

Den första ansiktsmasken uppfanns i England på 1800-talet av Madame Rowley. Det var en ansiktsmask som som hade som uppgift att försköna och bevara huden. Den var gjord av ett flexibelt gummi och skulle användas under natten. Madame Rowley menade att masken hade två syften. Dels att förebygga svettning genom att mjuka upp och rensa huden genom att lufta porerna. För det andra att lättare kunna applicera krämer eller andra medicinska preparat på huden som då lättare tränger in och bevarar huden. Ansiktsmasken lovade friskare, lenare och blekare (som på den tiden var populärt) hud.

Vilka typer av ansiktsmasker finns det?

 

Varför ska jag använda en ansiktsmask?

Är ansiktsmasker bra för mitt ansikte?

 

Vad är en bra ansiktsmasker mot rynkor?

Kan min hy förvärras av en ansiktsmask?

Fungerar verkligen ansiktsmasker?

Hur ofta ska du använda en ansiktsmask?

Behöver jag tvätta mig efter jag haft på mig en ansiktsmask?

Ja det behöver du göra. Tvätta ditt ansikte innan du applicerar din aniktsmask.  Var noga med att rengöra din hud noggrant. Använd varmt vatten och din favorit-ansiktsrengörare, ta bort smink, smuts och olja. Applicera inte hudlotion.

Dela artikeln

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hudvårdsprodukter Anti-Aging

Age IQ™ Nattkräm

Age IQ™ Dagkräm

Ögonserum

Ansiktsrengöring

IllumaBoost™ C-vitamin

Eye-V™ Ögoninpackning

Senaste artiklarna