Den bästa nattkrämen, en ansiktsmask som inte kladdar

Vilken är den bästa nattkrämen? Personligen blev jag överraskad över resultatet Neriums Age IQ® nattkräm gav mig. En ansiktsmask som inte kladdar och som bevarar och förseglar ingredienserna hela natten lång.

Varför behöver jag en nattkräm?

En bra nattkräm hjälper din hud att reparera dagen skador och slitage snabbare. Under dagen utsätts din hud för många påfrestningar. Den utsätts för sol, väta, föroreningar och annan smuts vilket gör att den behöver återhämta sig precis som dina muskler. Kroppen är fantastisk på att återhämta sig så tänk på att få tillräckligt med sömn för det är under den här tiden som detta sker.

Vill du hjälpa kroppen och huden ännu mer använder du en nattkräm av högsta kvalité. Då återhämtar sig huden inte bara snabbare utan du hjälper den att faktiskt föryngras.  Fina linjer och rynkor kan minskas om du tar hand om din hud dygnet runt.

Så vad är problemet med nattkrämer?

När du ger dig ut och letar efter den bästa nattkrämen, tänk på att den ska kännas behaglig och inte kladda. Allt för många nattkrämer där ute sitter inte kvar hela natten. Du kan inte förvänta dig att du sover på rygg hela natten lång. Vissa av oss vrider och vänder på oss under natten vilket leder till att nattkrämen kladdar av sig på kudde och täcke. Och till vilken nytta krämen då?

En obekväm, stel ansiktsmask

När jag började använda Neriums nattkräm tyckte jag den kändes alldeles för stel i ansiktet. Ansiktsmasken kändes precis som när jag glömt smörja in mitt ansikte – snustorrt. Morgonen efter till min stora förvåning, efter att jag tvättat bort nattkrämen, kändes huden silkeslen. Den var så mjuk och fin och kändes inte alls torr och irriterad. Vilken överraskning.

Age IQ® nattkräm – den bästa nattkrämen

Så här ca 2 månader som jag använt Neriums Age IQ® nattkräm tycker jag detta är den bästa nattkrämen. Men jag förstår att du är skeptisk. Tyvärr är det så att du måste prova nattkrämen själv för att uppleva resultatet. Jag var skeptisk i början också men alla som provat den har fått positiva resultat. Vissa  bättre resultat än andra. Den här nattkrämen fungerar faktiskt! Och vad menar jag med fungerar.  Jag har fått slätare hud, bra mycket mindre eksem, mindre porer, nästan inga finnar, färre fina linjer och mindre rynkor.

Titta bara på bilden. Den första bilden till vänster är tagen den 17 december 2018 och den andra är tagen 9 januari 2019. Alltså på bara 3 veckor kan i alla fall jag se resultat – gör du? Du kanske inte märker så stora förändringar men tittar du noga så ser du att rynkorna har blivit färre och porerna mindre och så är huden lite slätare. Jag tycker Neriums nattkräm är den bästa nattkrämen och jag vet massor av människor som säger det samma. Jag kommer aldrig att sluta använda nattkrämen och tillsammans med Neriums övriga hudvårdsserie inom Anti Aging har jag produkter som skyddar, stärker, bygger upp och föryngrar min hud. Prova du med!

 

Dela artikeln

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hudvårdsprodukter Anti-Aging

Age IQ™ Nattkräm

Age IQ™ Dagkräm

Ögonserum

Ansiktsrengöring

IllumaBoost™ C-vitamin

Eye-V™ Ögoninpackning

Senaste artiklarna