Gör ett smart val och byt till AGE IQ

Se bättre ut – känn dig bättre – Lev bättre

En av de främsta anledningarna jag valde att ansluta till Neora är för den genuina företagskulturen som på riktigt värnar om att förbättra människors liv. En del av företagets mission är att hjälpa människor se bättre ut och få dem att må bäst. Det är här jag kan bidra – som produktchef är det mitt ansvar att se till att Neoras åldringsbekämpande produkter adresserar behoven inom hudvård, Anti-Aging och Wellness och uppfyller människors behov i alla åldrar i alla delar av världen.

Exklusiva produkter – Makalösa resultat

Neora skiljer sig från andra Anti-Aging-företag genom att produktinnehållet baseras på exklusiva ingredienser ingen annat företag får använda eller duplicera – De är alltså patenterade. Ta t ex Neoras blandning TC3-Armor. Den är speciellt utformad för nattkrämen AGE IQ och hjälper huden att skydda sig mot föroreningar men också avlägsna dem. En annan exklusiv ingrediens som produkterna baseras på är SIG-1273. Den här lilla antioxidanten ”härmar” och stöttar hudens egna mekansimer för att hålla den ung och spänstig.

Genom att använda de mest avancerade och exklusiva ingredienserna som finns tillgängliga, hjälper Neoras produkter dig att få din hud levande igen. På så sätt kan du vakna upp och känna dig både yngre och friskare.

Christine Lee är produktchef på Nerium/Neora. Om du inte visste det innan så är Neora ett wellnessföretag med sin bas i Texas, USA och har fått ta emot priser för sina unika och patenterade Anti-Aging-produkter. Christine är ansvarig för Neoras produktlansering med allt från hela konceptet till packning och testning av den färdiga produkten.

Företaget visar stadig tillväxt

Den 29:e augusti 2018 firade Neora (Nerium) 7 år. Trots att företaget bara funnits sedan 2011 har utvecklingen av avancerade formulas och exklusiva ingredienser ständigt förbättrats för att göra användare och fans mer än glada. Och med tillväxt kommer också expansionen till andra kontinenter och länder – allt från Hong Kong till Schweiz. Christine säger – “Vi vill skapa en produkt som kan användas av alla typer av människor i alla delar av världen och med Neoras AGE IQ Nattkräm och dagkräm, som är nästa generations hudvård, har vi lyckats med det”

Vad är skillnaden?

Vid framtagandet av en ny produkt får vi alltid massor av frågor. När vi skulle ta fram en ny nattkräm och dagkräm-kombo ställde sig många frågan vad skillnaden skulle kunna vara mellan den gamla AD-formulam och den nya AGE IQ.

Som med alla Neoras produkter, förser vi oss hela tiden med den senaste forskningen och nyheterna runt om i världen. Vi använder den mest avancerade teknologin och ingredienser för att skapa unika formulas för Anti-Aging. Från de bästa naturliga ingredienserna till nya och spännande teknologier så har varje ingrediens i Neoras produkter ett specifikt syfte – att möta och bekämpa olika tecken på åldrande hud.

När Neora började arbetet med att förbättra formlerna för  bästsäljarna, Age-Defying Nattkräm och dagkräm, fokuserade vi på att identifiera nya ingredienser som skapades i laboratorierna på världens toppuniversiteter, samt kända, naturligt härledda ingredienser som har använts för sina fördelaktiga egenskaper i hundratals år på platser som Amazon och i österländsk naturäkemedel.

Resultatet av omfattande forskning och utveckling är en icke-konventionell, maskliknande Nattkräm som fungerar på alla hudtyper, eftersom den behandlar flera tecken på åldrande. Detta är innovation när den är som bäst! Vår förbättrade nattkräm är vår absolut smartaste produkt hittills och det är därför vi kallar den här praktfulla multi-taskern Age IQ nattkräm.

Något du ska ha i åtanke! Nattkrämen kommer att fylla ut vecken och skrattrynkor i ditt ansikte, nacke och strama upp huden så att det tillfälligt ökar synligheten av fina linjer och rynkor. Men du kan vara lugn. Nattmasken-effekten fungerar genom att låsa in och bevara ingredienserna i din hud för optimal verkan och motverkar också att huden släpper ifrån sig fukt under natten. När du vaknar tvättar du bara av nattkrämen och fram kommer en ny, levande slät hud.

Neoras AGE IQ dagkräm innehåller naturliga ingredienser som C-vitamin, grönt te och som tillsammans med andra unika patenterade blandningar bekämpar den yttre miljöfaktorer som kan påverka ditt åldrande negativt.

Tillsammans gör AGE IQ nattkräm och AGE IQ Dagkräm en perfekt kombo som slår tillbaka fler tecken på åldrande hud.

Den intelligenta hudvården är här – Du hittar den i AGE IQ nattkräm och dagkräm.

Dela artikeln

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hudvårdsprodukter Anti-Aging

Age IQ™ Nattkräm

Age IQ™ Dagkräm

Ögonserum

Ansiktsrengöring

IllumaBoost™ C-vitamin

Eye-V™ Ögoninpackning

Senaste artiklarna